آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

تفاوت فنی حرفه ای با علمی کاربردی

در آموزش فنی - حرفه ای٬ جنبه کارآموزی مطرح است و به نظریه ها و مباحث تئوریک کمتر پرداخته می شود. این یکی از تفاوتهای مهم آموزش فنی - حرفه ای و آموزش علمی - کاربردی است. تفاوت این دو نوع آموزش٬ در آینده بیشتر تشریح خواهد شد. اما در حال حاضر تلاش می شود مطالبی برای آشنایی بیشتر با آموزشهای فنی - حرفه ای ارائه گردد.

در این یادداشت٬ سازمان فنی - حرفه ای کشور معرفی می شود و در یادداشتهای بعدی٬‌ فصول مختلف آیین نامه جدید نحوه تشکیل و اداره آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد (مصوب ۱۳۸۵) تقدیم خواهد شد.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر اساس ماده واحده شماره 6082 شورای انقلاب در تاریخ 25/4/59 از ادغام مراکز تعلیمات حرفه ای، صندوق کارآموزی، کانون های کارآموزی و واحدهای مربوط به مطالعات نیروی انسانی و اشتغال وزارت کار و امور اجتماعی در جهت تربیت نیروی کار ماهر تشکیل گردیده است که زیرنظر وزارت کار و امور اجتماعی وظایف خود را به انجام میرساند. این سازمان علاوه بر ستاد مرکزی، دارای 29 اداره کل و مدیریت در سطح کشور ( منجمله اداره کل موسسات کارآموزی آزاد ) و یک مرکز تربیت مربی می باشد و به منظور دستیابی به تازه های علوم و فن آوری روز وهمگامی با استانداردهای بین المللی، همواره سعی بر گسترش روابط بین المللی از جمله سازمان بین المللی کار (ILO) نموده است رکن اصلی فعالیتهای سازمان، آموزش است که عملیات اجرایی آن مأموریت و هویت سازمان را شکل می دهد و در قالب دوره های 3 تا 24 ماهه با : آموزش در مراکز ثابت، آموزش توسط تیمهای سیار، آموزش در پادگانها، آموزش در مراکز جوار کارخانه، آموزش ضمن کار، آموزش تعلیمات سرپرستی، آموزش در مرکز تربیت مربی و آموزش در آموزشگاههای آزاد نسبت به تأمین و تربیت نیروی ماهر مورد نیاز بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی کشور اقدام می کند.

اهداف سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر (آموزش جویندگان کار فاقد مهارت)٬ و ارتقاء مهارت نیروی کار شاغل اعلام شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد