معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کشور ما هنوز کاربران خوبی ندارد و تا زمانی که کاربر آموزش داده نشود، استفاده از فناوری اطلاعات بعید به نظر میرسد.
به گزارش ایتنا٬ دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات گفت: دیگر با روشهای سنتی نمیتوان جامعه را اداره کرد.
عبدالمجید ریاضی در همایش بررسی راهکارهای توسعه ITدر دانشگاههای علوم پزشکی کشور افزود: توسعه فناوری اطلاعات ( (ITدر کشور باید منتهی به ارایه خدمات به مردم باشد.
وی از بیسوادی ITبه عنوان یکی از چالشهای اساسی در راه توسعه فناوری اطلاعات در بسیاری از کشورها، بویژه ایران یاد و تاکید کرد: اگر از فناوری اطلاعات به درستی استفاده شود، باعث کاهش هزینهها به میزان ۴۰درصد یا افزایش کیفیت و کمیت میشود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کشور ما هنوز کاربران خوبی ندارد و تا زمانی که کاربر آموزش داده نشود، استفاده از فناوری اطلاعات بعید به نظر میرسد.
وی در خصوص کاربردهای فناوری اطلاعات توضیح داد: فناوری اطلاعات هم نظام اداری را کنترل میکند و هم به شهروندان پاسخ صریح، کامل، شفاف و بدون منت را ارایه میدهد.
ریاضی گفت: دانشگاههای علوم پزشکی برای اینکه به توانایی برسند مجبورند از فناوری اطلاعات استفاده کنند.
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته ۳۰درصد از سرمایهگذاری های ملی در یک دوره پنج تا ۱۰ساله در زمینه توسعه فناوری اطلاعات است.
وی با اشاره به اینکه سرانه بهداشتی کشورهای صنعتی پیشرو، ۱۰تا ۱۵ درصد از تولید ناخالص ملی را شامل میشود، گفت: برای سلامت الکترونیک حدود پنج تا ۱۰درصد از این مقدار هزینه میشود.
ریاضی افزود: این در حالی است که در کشور ما شش تا هفت درصد تولید ناخالص ملی به بهداشت و درمان اختصاص مییابد و از این میان کمتر از یک دهم درصد برای سلامت الکترونیکی هزینه میشود.
وی با اشاره به اینکه اکنون در دنیا هر اتفاقی که رخ میدهد و هر تولیدی که صورت میگیرد، اطلاعاتش ذخیره میشود، تصریح کرد: اکنون در کشور ما اطلاعات بسیاری از بین میرود و ذخیره نمیشود.