"رجبعلی برزویی" روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار آیتی ایرنا مردم را فراخواند که در صورت مشاهده چنین مراکزی مراتب را به دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم گزارش دهند.
وی اظهار داشت: اکنون دفتر گسترش وزارت علوم در حال نهایی کردن تدوین آییننامه دورههای مجازی است و پیش از تکمیل تدوین آن، هیچگونه مجوزی برای راه اندازی مرکز آموزش مجازی داده نمیشود.
وی ادامه داد: بر اساس این آییننامه روش پذیرش، سقف پذیرش دانشجو، سیاستگذاری در خصوص شهریه دورههای مجازی و معافیت تحصیلی دانشجویان این دوره و موارد دیگر مشخص خواهد شد.
مدیر دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم گفت: برای راهاندازی مرکز آموزش مجازی تحصیلات عالی، باید تقاضا به شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارسال شود تا سیاستهای متقاضی مشخص شده و پس از آن اقدام به دریافت مجوز از شورا شود.
دبیر شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: اکنون ۷ دانشگاه مجری دورههای آموزش مجازی هستند، که شامل دانشگاههای شیراز، خواجهنصیرالدین طوسی، علم و صنعت، شهید بهشتی، امیر کبیر، قم و دانشگاه علوم و حدیث هستند.
برزویی ادامه داد: دانشگاه تهران نیز پیگیر دریافت مجوز آموزش مجازی است اما هنوز مجوز دریافت نکرده است.
مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری چندی پیش گفته بود: به سه موسسه خصوصی مجوز تشکیل مرکز آموزش مجازی برای پذیرش دانشجو و تدریس سه رشته دانشگاهی داده شد.
وی بیان داشت: بخش خصوصی برای دریافت مجوز دورههای آموزش مجازی تقاضای بسیاری دارد.