آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

تکمیل خبر ۱۰ دی در مورد اتصال مدارس به اینترنت

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: کشورهای توسعه یافته دنیا 30 درصد از اعتباراتشان را در زمینه فناوری اطلاعات هزینه می‌کنند، لذا اگر دستگاه‌های اجرایی کشورمان حدود 10 درصد از اعتبارات را در این بخش هزینه کنند، نه تنها ضرر نیست، بلکه سرعت توسعه و حرکت در این خصوص چندین برابر خواهد شد.




به گزارش ایسنا، عبدالمجید ریاضی اظهار کرد: بحث فناوری اطلاعات و بحث ارتباطات در عصر حاضر، چه در مسایل اجتماعی و چه در حوزه‌های مختلف، یک موضوع جدی است و امروز بحث فناوری اطلاعات در همه حوزه‌ها معنی و مفهوم و موقعیت دارد، هر چه بشر رو به جلو می‌رود بسته اطلاعات و اثر اطلاعات در زندگی وی به صورت تصاعدی جلو می‌رود.

او عصر امروز را عصر دانایی محور نام نهاد و خاطر نشان کرد: عصر حاضر نیازمند در دسترس بودن اطلاعات بسیار وسیع و انجام پردازش بسیار سریع است که جز در سایه‌ی برخورداری از اطلاعات کامل و دقیق راهی برای رسیدن به آن وجود ندارد.
وی نقش اطلاعات امروز را خیلی مهم تلقی کرد و افزود: ‌باید در کشور ابزار و وسایلی فراهم شود که اطلاعات صحیح و به موقع به‌دست ما برسد.

ریاضی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص نهضت نرم‌افزاری، منظور از نرم‌افزار را بحث توسعه دانش و نهضت دانش دانست و گفت: دنیای امروز ناگزیر، از صحنه جنگ‌های تسلیحاتی به جنگ علمی روی آورده است، لذا با توسعه علم و دانش توسط ما مقابله می‌کند که نمونه بارز آن بحث انرژی هسته‌ای است.
وی ویژگی خاص مردم کشورمان در مقایسه مردم سایر نقاط دنیا را مطرح کردن علم و دانش در کنار ایمان بیان کرد و اظهار کرد: دنیای استکباری از همین موضوع می‌ترسد.

وی تاکید کرد: به هر میزان که در IT سرمایه‌گذاری شود، حداقل ده برابر سود خواهیم ‌برد و این سود یا به صورت صرفه‌جویی در هزینه‌هاست و یا به شکل افزایش کمیت و یا افزایش کیفیت خواهد بود.
وی توسعه فناوری اطلاعات در کشور را یکی از وظایف حوزه آموزش و پرورش دانست و افزود: چرا که 15 میلیون نفر از جمعیت ایران در اختیار آموزش و پرورش است و اگر این قشر با فناوری اطلاعات آشنا شوند و از فناوری اطلاعات به عنوان وسیله توانمند استفاده کنند، می‌توان از آن به عنوان یک وسیله اقتصادی برای خانواده‌ها بهره برد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اقداماتی که در جهت توسعه فناوری در آموزش و پرورش صورت گرفته است، گفت: 8 هزار و 500 مدرسه تا پایان سال جاری به شبکه اینترنت وصل می‌شود و تا پایان برنامه پنج ساله چهارم توسعه، این تعداد به 50 هزار مدرسه افزایش خواهد یافت.

وی در پایان از اختصاص 200 میلیارد ریال برای افتتاح حساب اینترنتی جهت دانش‌آموزان، دانشجویان و معلمان در سال جاری خبر داد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد