آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

پیشنهاد همکاری با یک نشریه دانشجویی در خراسان

در یکی از مصاحبه های انجام شده٬ با آقای جواد سمیعی که مدیر سایت دانشجویی آبانگاه هستند٬ آشنا شدیم. ایشان یکی از افرادی هستند که مخاطب من در یادداشت دعوت به همکاری دانشجویان٬ و یا اگر بهتر بگویم یک الگوی خوب برای دانشجویان فعال و خوش فکر محسوب می شوند.

آقای سمیعی با ارسال نامه ای نوشته اند:

همانطور که در پایان گفتگویی که یکی دو هفته پیش داشتیم عرض کردم٬ تمایل دارم که با شما و مجموعه تان (که البته از آن شناخت زیادی ندارم) همکاریهایی را شروع کنیم. این تمایل من از دیدن علاقه ای که شما برای فعالیت های دیجیتال دارید و برنامه هایی که صحبتش را می کنید برخاسته است.

به عنوان مثال شما از یک سری گروههای پژوهشی صحبت کرده اید و بحث نشریه دیجیتال را هم مطرح نموده اید. بر مبنای مشترکاتی که در اهداف داریم فکر می کنم زمینه های زیادی برای همکاری وجود داشته باشد. نمی دانم شما هم با من هم عقیده اید یا نه؟ با توجه به این که ظاهراً فعلاً امکان جلسه حضوری نیست٬ پیشنهاد می کنم یک جلسه اینترنتی با هم داشته باشیم. پیشنهاد من این است که این جلسه را برگزار کنیم و نتیجه آن را به صورت مکتوب و در قالب پروپوزال ارائه کنیم.

ضمناً اگر لطف کنید و یک معرفی در مورد نشریه یا سایر فعالیتهایتان بدهید ممنون می شوم چون می خواستم در اختیار مخاطبین آبانگاه قرار بدهم. البته این کار را می خواستم هفته گذشته انجام بدهم که متاسفانه داستان نمایشگاه و همینطور امتحانات خیلی وقتم را پر کرده بود.

در پاسخ به ایشان عرض می کنم:

ارسال ایمیل و یا اظهار نظر در وبلاگ٬ فرصت خوبی برای بحث و تبادل افکار فراهم می کند. البته من در یاهو مسنجر و نیز گوگل تاک معمولا در دسترس هستم. برای آشنایی بیشتر با موسسه می توانید به سایت موسسه سر بزنید. ما در خراسان هم مجتمع خوب و اساتید مجربی داریم که احتمالاً با برخی از آنها آشنا هستید. نشریه هم هنوز در حال شدن است! هسته های پژوهشی هم قرار است تشکیل شود و ضوابط و مقررات و دستورالعمل هایی در این زمینه در دست تهیه است. البته بنده چندان با این قبیل دستورالعمل ها میانه ای ندارم.

نمی دانم منظور شما از توافق مکتوب چیست. اگر شما هم قصد دارید یک دستورالعمل برای همکاری بنویسید٬ چندان با آن موافق نیستم. اصولاً فکر می کنم مملکت ما اگر مشکلی از نظر قوانین و مقررات دارد٬ کمبود نیست. امیدوارم زمانی کشور بتواند از این حجم انبوه مقررات نجات پیدا کند و Deregulation در آن به صورت جدی پیاده شود. امروزه دنیا به سمت سازمانهای دوناتی و شبدری و ... می رود٬ ولی ما عادت کرده ایم که در هر مورد چند ماده و بند و تبصره بنویسیم و فلوچارتهایی هم ضمیمه آن کنیم که هیچوقت پیاده نمی شود. قطعاً نشریه دیجیتال را نمی توان با تفکر و شیوه بوروکراتیک مربوط به دوران صنعتی پیش برد. مثلاً یک تفاوت آشکار در این زمینه آن است که الزامی برای محور قرار گرفتن یک نشریه نیست. در دوران خرد-محور ما٬ هر فرد می تواند یک نشریه داشته باشد. می تواند مطالب خود را در آن درج کند و در عین حال٬ اصل یا لینک آن در نشریه دیگری درج شود.

البته حد و مرزها و کلیات نحوه همکاری باید مشخص باشد که فکر می کنم مشخص هم هست. هر یک از دو نشریه می توانند به صورت مستقل فعالیت کنند و در عین حال با هم همکاری داشته باشند. به ویژه من نرجیح می دهم شما با گروههای آب و آبفای موسسه و هسته های پژوهشی مربوط به این گروهها و انجمن های علمی دانشجویان موسسه در زمینه آب و آب و فاضلاب همکاری کنید. البته منظورم این نیست که همه این تشکل ها هم اکنون وجود دارند٬ بلکه همچنان که عرض کردم٬ در حال شدن هستند. فعالیت و همکاری شما نیز می تواند روند شکل گیری و گسترش فعالیت آنها را تسریع کند.

منتظر پیشنهادها و همکاریهای شما هستم و برایتان آرزوی موفقیت می کنم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد