آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

آموزش الکترونیکی علمی-کاربردی صنعت آب و برق

آموزش مجازی در صنعت آب و برق

"رواندا" به جمع کشورهای طرح "یک لپ‌تاپ برای هر کودک" پیوست

کشور آفریقایی "رواندا" به جمع کشورهای جهان سوم حاضر در طرح "یک لپ‌تاپ برای هر کودک" که در آن دولتها برای کودکان دبستانی خود لپ‌تاپهای ارزان قیمت خریداری می‌کنند، پیوست.


به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، گروه آمریکایی راه‌اندازی‌کننده این طرح روز چهارشنبه اعلام کرد که نخستین لپ‌تاپهای ارزان قیمت آزمایشی و فناوری‌های مرتبط با آنها در روزهای آینده به "رواندا" ارسال خواهند شد و از اواخر تابستان آینده، ارسال صدها هزار رایانه لپ‌تاپ به قیمت ‪ ۱۵۰‬دلار برای هر دستگاه، بدین کشور آغاز می‌شود.

هزینه خریداری این لپ‌تاپها توسط دولت رواندا تامین می‌شود و در نهایت هر کدام از کودکان دبستانی رواندایی یک رایانه لپ‌تاپ دریافت می‌کنند.

توافق‌نامه خریداری این لپ‌تاپها روز سه‌شنبه میان "پائول کاگامی" رییس جمهور "رواندا" و "نیکلاس نگروپونته" محقق موسسه فناوری ماساچوست(ام‌آی‌تی) و سرپرست و موسس طرح "یک لپ‌تاپ برای هر کودک" به امضا رسیده‌است.

"رواندا" هم‌اکنون هشتمین کشور حاضر در این طرح محسوب می‌شود. پیش از این کشورهای آرژانتین، بزریل، لیبی، نیجریه، پاکستان، تایلند و اروگوئه بدین طرح پیوسته‌اند.

هرچند در ابتدا این لپ‌تاپها به قیمت ‪ ۱۵۰‬دلار برای هر دستگاه به دولتهای کشورهای حاضر در این طرح فروخته می‌شوند، اما طراحان این برنامه امیدوارند با تولید انبوه این رایانه‌ها قیمت آنها به حتی ‪ ۱۰۰‬دلار برسد.

موسسه "یک لپ‌تاپ برای هر کودک" یک موسسه خیریه است که توسط "ام‌آی‌تی" تاسیس شده و هدف آن کمک به آموزش کودکان کشورهای جهان سوم از طریق اهدای لپ‌تاپ بدانهاست.

این لپ‌تاپها موسوم به لپ‌تاپهای "اکس‌او"(‪ (XO‬توسط همین موسسه طراحی شده‌اند و تولید انبوه آنها در شرکت تایوانی "کوانتا کامپیوتر" صورت می‌گیرد.

رایانه‌های لپ‌تاپ یاد شده دارای یک پردازنده مرکزی ساخت شرکت "ای‌ام‌دی" با سرعت محاسباتی ‪ ۳۶۶‬مگاهرتز هستند و به علاوه از قابلیت اتصال بی‌سیم به شبکه‌های رایانه‌ای داخلی و نیز شبکه اینترنت برخوردارند.

لپ‌تاپهای "اکس‌او" فاقد هارددیسک بوده و در عوض دارای ‪ ۵۱۲‬مگابایت حافظه "فلش" هستند و به علاوه دو عدد پورت اتصال "یواس‌بی" برای هر لپ‌تاپ تعبیه شده که می‌توان رایانه را از آن طریق به حافظه‌های خارجی بیشتر متصل کرد.

این رایانه‌ها به جای سیستم عامل گران و سنگین "ویندوز" از یک نگارش خلاصه شده سیستم‌عامل "لینوکس" استفاده می‌کنند و یک سامانه شارژ دستی نیز برای این رایانه‌ها طراحی شده است که کودکان می‌توانند بدان وسیله بدون دسترسی به برق، باتری لپ‌تاپهای خود را شارژ کنند.

منبع: ایرنا

نظرات 2 + ارسال نظر
امید صفارنژاد جمعه 15 دی‌ماه سال 1385 ساعت 04:41 ب.ظ http://www.shahrzadsoft.blogfa.com

استاد عزیز جناب آقای قربانی
از مطالب آموزنده شما بسیار سپاسگزارم

ت م شنبه 16 دی‌ماه سال 1385 ساعت 03:46 ق.ظ http://www.turkmenmedical.persianblog.com

استاد گرامی
با تقدیم سلامی خیلی دوستانه
از بابت محبت شما سپاسگذارم . شما حرف تازه ای برای گفتن دارید و این موضوع به وبلاگ شما جذابیت میبخشد .
در مورد کامپیوتر اخیر امیدواریم در آتیه حداقل هر جوان مملکت ما نیز از این کامپیوترها داشته باشد .
کامیاب و تندرست باشید .

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد